Podšálek univerzální Bon Jour

Kód: 30933
140 Kč / ks 169 Kč včetně DPH
Skladem (199 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Univerzální podšálek pro různé typy šálků. Speciální prolis udrží šálek na svém místě a na podšálku tak vznikne dostatek prostoru pro servírování třeba drobných zákusků nebo i skleničky s vodou. Průměr podšálku je 18 cm. Na talířek lze umístit všechny velikosti a druhy šálků Ancap. Jen šálky na espresso a doppio mají menší spodní průměr.

Univerzální podšálek Bon Jour je ideálním táckem k hrnkům Ancap - Bichiere Latte, Bichiere Caffe Viennese 120 ml, Milano Centrale a to včetně jejich barevných variant. Lze použít pod degustační misku na ochutnávání kávy značky Ancap.

Doplňkové parametry

Kategorie: Podšálky
Záruka: 2 roky
Barva: bílá
Dekor: bez dekoru
Podšálek: kulatý
Typ: bez praporu
Průměr v cm: 18
Balení v ks: 6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Ancap_Candola_znacky_logo_196pxVíte proč je porcelán na kávu opravdu důležitý? Zde Vám odkryjeme malou historii...
Porcelán je od pradávna synonymem kouzelných momentů, prestiže a úcty, s aurou nádhery a elegance. Po věky si zachovává svůj osobitý šarm, který, v kombinaci s neotřelým italským designem, v sobě odráží značka Ancap. Společnost vznikla v roce 1964. Zakladatel Giuseppe Boschini, renomovaný expert a znalec na trh s porcelánem a na porcelánový dekor, založil společnost ve jménu kvality a kreativity, 100% Made in Italy. V současnosti je Ancap důležitou společností. Zajišťuje perfektní nástroj baristům pro dokonalý požitek z šálku kávy. Kreativita skrytá v porcelánu ANCAP je identifikována přesnými standardy dokonalosti, které nabízí rozsáhlý sortiment, neustále se vyvíjející ve jménu funkčnosti, technologie a stylu. Na vývoji nových tvarů šálků se účastní profesionální baristé a jejich návrhy a požadavky jsou vždy pečlivě posouzeny s technology s cílem získat co nejlepší výsledek při výrobě kávy. Tento porcelán se používá na mnoha národních a mezinárodních soutěžích baristů.