Riccioli & Co. šálek na caffè latte a čokoládu Verona s podšálkem Torino, Verona 350 ml

Kód: 33965
457 Kč / ks 553 Kč včetně DPH
Skladem (9 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dekorovaný porcelánový šálek na caffelatte a čokoládu s podšálkem z kolekce silnostěnného porcelánu na kávu Ancap Riccioli & Co. Dno šálku je v optimálním tvaru pro profesionální použití. Silnostěnný živcový porcelán skvěle drží teplo a nápoj tak bude mít dlouho správnou teplotu. Kolekce silnostěnných šálků na kávu Ancap Riccioli & Co. s hravými barevnými vzory rozjasní moderní i klasický interiér. Cena za jeden kus šálku s podšálkem, možno objednat po jednom kuse.

Objem: 350 ml.

Doplňkové parametry

Kategorie: Riccioli & Co.
Záruka: 2 roky
Barva: bílá
Dekor: s dekorem
Šálek: čokoláda, caffè latte
Typ: s uchem
Výška v cm: 6,6
Objem v ml: 350
Balení v ks: 6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Ancap_Candola_znacky_logo_196pxVíte proč je porcelán na kávu opravdu důležitý? Zde Vám odkryjeme malou historii...
Porcelán je od pradávna synonymem kouzelných momentů, prestiže a úcty, s aurou nádhery a elegance. Po věky si zachovává svůj osobitý šarm, který, v kombinaci s neotřelým italským designem, v sobě odráží značka Ancap. Společnost vznikla v roce 1964. Zakladatel Giuseppe Boschini, renomovaný expert a znalec na trh s porcelánem a na porcelánový dekor, založil společnost ve jménu kvality a kreativity, 100% Made in Italy. V současnosti je Ancap důležitou společností. Zajišťuje perfektní nástroj baristům pro dokonalý požitek z šálku kávy. Kreativita skrytá v porcelánu ANCAP je identifikována přesnými standardy dokonalosti, které nabízí rozsáhlý sortiment, neustále se vyvíjející ve jménu funkčnosti, technologie a stylu. Na vývoji nových tvarů šálků se účastní profesionální baristé a jejich návrhy a požadavky jsou vždy pečlivě posouzeny s technology s cílem získat co nejlepší výsledek při výrobě kávy. Tento porcelán se používá na mnoha národních a mezinárodních soutěžích baristů.